Bemutatkozás  
 

A PIDÓ Gépi Földmunka és Teherfuvarozó Korlátolt Felelősségű Társaság 1994. november 30-án alapult, hogy professzionális szolgáltatásaival segítse meglévő és leendő ügyfeleit. Társaságunk a folyamatos fenntarthatóság elvét szem előtt tartva folyamatosan fejleszti gépparkját, és képzi alkalmazottait. Ma már a gépi földmunka és a közúti áru illetve teherszállítás teljes területét lefedjük.

A vevői igények magas szintű kielégítése mellett, a megszerzett piaci pozíció megtartása és növelése társaságunk mindenkori célja. Ennek érdekében munkavégzésünk során az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek megfelelően járunk el. Folyamatosan figyeljük vevőink elégedettségét, hogy mindig maximális teljesítményt nyújthassunk. Beszállítóink és alvállalkozóink teljesítménye számunkra épp olyan fontos mint a sajátunk, ezért folyamatosan mérjük és értékeljük azokat.

Büszkék vagyunk rá, hogy eddigi megrendelőink szívesen térnek vissza újabb és újabb céljaik megvalósításának érdekében. Éppen ezért a folyamatos fejlesztés mellett a magas szintű és pontos üzemelés a PIDÓ Kft. vezetőségének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége.